Η σελίδα μας μας χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήστη,συνιστούμε να δεχτείτε τη χρήση τους για να απολαύσετε πλήρως την πλοήγησή σας.

cancel

Ασφάλεια συναλλαγών

Η ιστοσελίδα μας παρέχει ασφάλεια των συναλλαγών σας

με τη χρήση καρτών καθώς σας μεταφέρει σε ασφαλές περιβάλλον

για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τρόποι πληρωμής

1. Μέσω πιστωτικώνχρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass,με χρήση της υπηρεσίας Paypal.

2. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

3. Με μετρητά (αντικαταβολή με εξόφληση κατά την παράδοση).

Χρήση καρτών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού ή μέσω Paypal  express checkout που πληροί όλα τα παγκόσμια standards χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση (ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην εκτέλεση των παραγγελιών) στον τραπεζικό μας λογαριασμό του οποίου τα στοιχεία θα λάβετε σε e-mail κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή

Εξοφλείτε κατά την παράδοση με μετρητά.